Over De Ronde

De Ronde 2023 is een toertocht met 4 afstanden: 50, 80, 120 km toertocht en voor het eerst nu ook een gravelbike rite van circa 80 km. De 50 kilometer tocht is gepijld; de overige afstanden zijn uitsluitend via GPS te fietsen. De 80 en 120 kilometer tocht voor de racefietsers kan ook gefietst worden een voorfietser. Hiervoor moet je je wel tevoren opgeven en de dag zelf voor 09.00 uur aanmelden bij de voorfietser op het plein zelf. Vertrek is tussen 08.30 en 10.00 uur.

Elk jaar worden door wielerclub WTC Café Wilhelmina nieuwe routes ontworpen om de deelnemers over fraaie wegen en langs de mooiste plekken in de regio te sturen. Het is elk jaar weer een verrassing in welke richting de Ronde gaat; naar België, de Kempen of de Peel in of misschien wel richting de Maas.

Start en finish zijn altijd op het bekende Wilhelminaplein in Eindhoven, voor de deur van Café Wilhelmina, de thuisbasis van onze wielerclub. Uiteraard is er op het plein van alles te doen. Bij het vertrek krijgen de deelnemers info en foerage; bij aankomst op het plein wacht hen een feestelijke ontvangst met heuse medaille, life muziek en ander vertier én natuurlijk een terras om onder het genot van een welverdiend drankje en hapje na te praten.

 

 

e-max.it: your social media marketing partner